076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Bedwantsen bestrijden in Breda?

kosten bedwantsen bestrijden

Wordt u ’s ochtends steeds wakker met meerdere rode, jeukende bulten vlak bij elkaar op uw huid? Heb je echter geen muggengezoem gehoord, maar zie je wel kleine, zwarte puntjes in uw bed? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met bedwantsen. Deze kleine insecten bevinden zich vooral in slaapkamers, waar ze hun voedsel vinden: bloed. Het bestrijden van bedwantsen kan lastig zijn. Kun je hierbij ondersteuning van een expert gebruiken? In de regio Breda staan onze specialisten voor jou paraat.

Hoe kom je aan bedwantsen?

Vaak worden bedwantsen ergens onbewust opgepikt. De meest voorkomende verhalen gaan over hotels en hostels in het buitenland, maar ook oude banken of matrassen zijn erg gewilde plekken voor bedwantsen. Pas daarom altijd op voordat je een koffer in- of uitpakt op vakantie, want mogelijk vervoer je de bedwantsen ongewenst mee. Wil je de kans op dit type ongedierte in jouw huis zoveel mogelijk voorkomen? Zorg er dan voor dat je het beddengoed periodiek verschoont, check je koffer en hotelkamer op vakantie én zorg voor algehele hygiëne in huis. Het zijn simpele beestjes die eigenlijk maar twee doelen in het leven hebben:

  1. Veilige omgeving met voldoende verstopplekken
  2. Voedsel in de vorm van menselijk bloed

Een veilige omgeving met voldoende verstopplekken zorgt ervoor dat deze beestjes nesten kunnen maken en zich vermenigvuldigen.

Hoe kom je van bedwantsen af?

Heb je te maken met bedwantsen in uw woning? Dan zijn er diverse maatregelen die je kunt treffen. Ten eerste moet je je beddengoed en kleding wassen op minstens 60 graden, en daarna het liefst ook in de droger doen. De insecten kunnen namelijk niet tegen deze warmte. Ze kunnen overigens ook niet tegen kou, maar het duurt aanzienlijk langer om ze met lage temperaturen te doden. Let bij het wassen wel goed op! Doordat je spullen naar de wasmachine brengt, kun je de bedwantsen onbedoeld verspreiden over de rest van uw woning. Dat wilt u voorkomen! Zorg er verder voor, dat u uw woning uitgebreid stofzuigt en gaten en kieren dicht. De beestjes kunnen zich daar dan niet meer ophouden. Laat u bedwantsen bestrijden liever over aan een ongediertebestrijder? Onze medewerkers helpen u met plezier!

Bedwantsen laten bestrijden door De vakman

Waarom u kunt rekenen op de service van De vakman:

✔ Geen voorrijkosten
✔ Laagste prijs garantie
✔ All-in tarieven

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u meteen onze hulp inroepen voor bedwantsen bestrijden? In beide gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op onze website in, of bel ons op het telefoonnummer 076 - 808 02 19. In Breda en omgeving staan onze vakmannen voor jou klaar!

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging