0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Muizen bestrijden in Breda

Muizen kunnen veel schade aanrichten aan uw woning, kantoorpand, meubilair, kunstvoorwerpen en meer. Naast financiële schade zijn ze ook dragers van ziektes en bacteriën, zoals Salmonella en het Hantavirus. Daarnaast kunnen muizen ervoor zorgen dat een onderneming in een slecht daglicht komt te staan. Als u muizen in uw restaurant, café of winkel heeft, kan dat potentiële klanten behoorlijk in de weg staan. Schakel daarom een professional in die uw probleem bij de kern aanpakt. Wij bestrijden vrijwel alle typen muizen en zorgen ervoor dat uw huis of bedrijf weer helemaal muisvrij is.

Wist u dat wij voor bedrijven een speciaal alles-in-1 pakket aanbieden om ongedierte zowel te voorkomen als te bestrijden? Wij bieden dit contract al vanaf € 39,95.

Hoe bestrijden wij muizen?

Als u last heeft van muizen, dan is de eerste stap een inspectie aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de situatie in kaart te brengen en een bestrijdingsplan op te stellen. Na melding van uw muizenplaag streven wij ernaar binnen 24 uur bij u te zijn. Onze bestrijders gaan op zoek naar sporen van muizen, zoals knaagafval of uitwerpselen. Aan de hand daarvan wordt de aanpak bepaald. In veel gevallen zullen wij bestrijden door middel van strategisch geplaatste muizenvallen en/of bestrijdingsmiddelen. Op die manier pakken wij de muizenoverlast zo snel en effectief mogelijk aan.

Muizen soorten

Muizen komen in Nederland behoorlijk veel voor. In huis komt de meeste overlast van een beperkt aantal soorten. Hieronder vindt u meer informatie over de soorten muizen in Nederland en hoe u ze kunt herkennen. Wij komen graag bij u langs voor een inspectie om te bepalen welke soort bij u rondloopt.

 

Huismuis

Zo komen in Nederland met name huismuizen voor. Dit is dan ook de meest voorkomende soort. De huismuis heeft een 7-10 cm lang lijf en een even lange staart. Verder is hij te herkennen aan zijn kleine kop en poten, met grote ogen en oren en bruingrijze vacht, die op de buik iets lichter is. Qua voedsel leven ze op zaden, granen, noten, insecten, larven en in geval van nood zelfs lijm en zeep.

Veldmuis

Daarnaast is er de veldmuis. Veldmuizen hebben een korte staart en kunnen 9-12 cm lang worden. Ze kunnen qua kleur variëren tussen roodbruin, lichtbruin en donkerbruin. Verder is de buik lichter en hebben ze een mollige, gedrongen bouw. Veldmuizen zijn planteneters en eten voornamelijk gras, kruiden, zaden, granen en in sommige gevallen insecten.

Bosmuis

De laatste veelvoorkomende soort is de bosmuis. De rug is licht-geelbruin tot donkerbruin, de buik is licht van kleur. De rug en buikzijde zijn gemarkeerd door een oranje-bruine scheidingslijn. Met name in de winter kunt u deze kleine knaagdieren terugvinden in uw woning. Ze zijn dan op zoek naar warmte. U kunt de bosmuis buiten de deur houden door goed te letten op de hygiëne van uw woning en door het minimaliseren van verstopplekken in de tuin. Dit kan gaan over het opsnoeien van struiken en planten en het korthouden van gras, zodat de bosmuis moeite heeft om beschutting te zoeken in uw tuin.

Het verschil tussen muizen en ratten

Veel mensen kunnen deze beestjes maar lastig uit elkaar houden. Toch is het vaak relatief eenvoudig om uit te vinden of u te maken heeft met een ratten- of muizenplaag. Ratten zijn een stuk groter dan muizen. Daarnaast zijn de kop en poten van een muis naar verhouding veel kleiner. De oren van een rat zijn naar verhouding kleiner, en staan verder naar achteren. Ook kunt u naar de ontlasting kijken. Die van muizen heeft wel wat weg van hagelslag; die van ratten is groter en steviger. Tot slot zijn ratten intelligenter dan muizen. Het vangen van laatstgenoemde beestjes zal daarom in de regel eenvoudiger zijn. Wij helpen u met verschillende soorten muizen en ratten, behalve woelmuizen en woelratten, die bestrijden wij niet.

Muizen in huis bestrijden

Wilt u muizen in huis bestrijden? Neem dan contact op met onze ongediertebestrijders in Breda. Al vanaf € 85,- bent u van uw muizenoverlast af. U kunt een afspraak maken of meer informatie krijgen door het invullen van ons contactformulier of door te bellen met 0800 255 3733. De bestrijdingstechnici van de door ons aangedragen professional staan altijd voor u klaar.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606