0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Houtworm bestrijden

Houtinsecten zoals de houtworm en boktor kunnen uw meubilair ernstig aantasten of de draagkracht van houten balken verminderen. Het is daarom geen overbodige luxe om een periodieke controle uit te laten voeren, zeker als het een oudere woning betreft. De larven van de boktor kunnen zich razendsnel verspreiden en leven erg lang. Als u ze hun gang laat gaan, kunnen ze enorm veel houtschade aanrichten.

De larven van de boktor

Soms zijn het niet de ouders, maar de kinderen. In het geval van de boktor is dat zeker waar. Zijn larven, ook wel houtwormen genoemd, zijn veel schadelijker dan dit insect zelf. Het kwalijke van de boktor is vooral zijn gewoonte om eitjes te leggen in levend of dood hout. Dit kan een boom in uw tuin zijn, maar ook een houten constructie in uw woning zelf. De boktor kun je het best herkennen aan zijn lange voelsprieten, die de relatief beperkte lengte van zijn lichaam ruim overschrijden.

De houtworm

Hoe kun je de houtworm herkennen? Een volgroeide larve lijkt nog het meest op een dikke, witte rups. De houtworm wordt doorgaans 3 centimeter lang en met zijn sterke kaken kan hij zich snel een weg vreten door ieder organisch materiaal. De houtworm is zelf niet schadelijk voor mensen, maar kan in levende bomen wel plantenziektes verspreiden. Als u de houtworm aantreft in uw tuin, moet u dus ook direct een ongediertebestrijder inschakelen. Anders staat u volgend jaar wellicht bomen te rooien.

De service van de door ons aangedragen professional

Bij de door ons aangedragen professional kun je gelukkig snel een gratis inspectie aanvragen. Hier inspecteren wij uw huis of tuin en kijken we direct of u eventueel last heeft van houtwormen of boktorren. Voor houtworm bestrijding zelf bieden wij een vast tarief van € 295,- inclusief btw. Dit is gerekend tot 50 vierkante meter per verdieping. Bij grotere woningen rekenen wij per 10 vierkante meter extra €50,- incl btw meer. Dat maakt ons tot een van de goedkoopste ongediertebestrijders in Nederland, en deze service gaat dan ook gepaard met een laagste prijsgarantie. Wij garanderen verder ook de behandeling van tot wel 10 jaar. Dit bespreken we met u tijdens de inspectie.

Verder onderscheidt de door ons aangedragen professional zich door een innovatie methode, waarmee wij sneller het probleem kunnen verhelpen. U hoeft daardoor geen 48 uur het pand te verlaten, zoals gebruikelijk is, maar slechts 3 uur! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606