076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Houtworm bestrijden

Houtinsecten zoals de houtworm en boktor kunnen uw meubilair ernstig aantasten of de draagkracht van houten balken verminderen. Het is daarom geen overbodige luxe om een periodieke controle uit te laten voeren, zeker als het een oudere woning betreft. De larven van de boktor kunnen zich razendsnel verspreiden en leven erg lang. Als u ze hun gang laat gaan, kunnen ze enorm veel houtschade aanrichten.

De larven van de boktor

Soms zijn het niet de ouders, maar de kinderen. In het geval van de boktor is dat zeker waar. Zijn larven, ook wel houtwormen genoemd, zijn veel schadelijker dan dit insect zelf. Het kwalijke van de boktor is vooral zijn gewoonte om eitjes te leggen in levend of dood hout. Dit kan een boom in uw tuin zijn, maar ook een houten constructie in uw woning zelf. De boktor kun je het best herkennen aan zijn lange voelsprieten, die de relatief beperkte lengte van zijn lichaam ruim overschrijden.

De houtworm

Hoe kun je de houtworm herkennen? Een volgroeide larve lijkt nog het meest op een dikke, witte rups. De houtworm wordt doorgaans 3 centimeter lang en met zijn sterke kaken kan hij zich snel een weg vreten door ieder organisch materiaal. De houtworm is zelf niet schadelijk voor mensen, maar kan in levende bomen wel plantenziektes verspreiden. Als u de houtworm aantreft in uw tuin, moet u dus ook direct een ongediertebestrijder inschakelen. Anders staat u volgend jaar wellicht bomen te rooien.

De service van De vakman

Bij De vakman kun je gelukkig snel een gratis inspectie aanvragen. Hier inspecteren wij uw huis of tuin en kijken we direct of u eventueel last heeft van houtwormen of boktorren. Voor houtworm bestrijding zelf bieden wij een vast tarief van € 295,- inclusief btw. Dit is gerekend tot 50 vierkante meter per verdieping. Bij grotere woningen rekenen wij per 10 vierkante meter extra €50,- incl btw meer. Dat maakt ons tot een van de goedkoopste ongediertebestrijders in Nederland, en deze service gaat dan ook gepaard met een laagste prijsgarantie. Wij garanderen verder ook de behandeling van tot wel 10 jaar. Dit bespreken we met u tijdens de inspectie.

Verder onderscheidt De vakman zich door een innovatie methode, waarmee wij sneller het probleem kunnen verhelpen. U hoeft daardoor geen 48 uur het pand te verlaten, zoals gebruikelijk is, maar slechts 3 uur! Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via 076 - 808 02 19.

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Specialist in houtworm

Voor houtworm bestrijding bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven een laagste prijs garantie en 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Lees meer over onze houtworm bestrijding.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging