076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Zakelijke ongediertebestrijding

Heeft u te maken met ongedierte in uw bedrijf? Dat is erg vervelend want ongedierte gaat ten koste van de bedrijfshygiëne en tevens is het geen prettige omgeving voor uw werknemers. Ongedierte kan schade toebrengen aan omgeving, klanten, medewerkers en uzelf. Daarnaast kan ongedierte ook veel schade aanbrengen in en rondom uw bedrijf. Hierbij kunt denken aan elektriciteitskabels waar knaagdieren aan geknaagd hebben, dit verhoogt het risico op een brand aanzienlijk. Ook insecten kunnen een negatieve invloed hebben op bijvoorbeeld de voorraden, houtconstructie en isolatie. Wij richten ons naast particuliere ongediertebestrijding op zakelijke ongediertebestrijding.

Onderhoudsplan ongediertebestrijding

Wij hebben verschillende pakketten waarbij we de ongediertebestrijding- en preventie volledig voor u uit handen nemen. Zo doen wij waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op via 076 - 808 02 19 of vul ons contactformulier in.

 

Voorkomende ongedierteplagen in bedrijven

Een probleem van ongedierte in of rondom uw bedrijf is dat dit niet altijd direct zichtbaar wordt. Welke voorbeelden van ongedierte kennen we?

  • Hierbij kunt u denken aan kevers, mieren en spinnen. Het probleem van deze insecten is dat ze vaak in ruimtes kruipen die zeer moeilijk bereikbaar zijn. De grootste boosdoener onder kruipende insecten is de kakkerlak. Vaak zijn deze te vinden onder het aanrecht. Dit kan opgelost worden door het uitvoeren een goede bestrijding in de keuken.
  • Het probleem van vliegende insecten is dat deze insecten vaak nestelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan wespennesten. Dit kan hardnekkig zijn om op te lossen.
  • Muizen, ratten en mollen zijn onder andere knaagdieren. Dit type ongedierte begint aan van alles te knagen, dit is iets wat u absoluut wilt voorkomen. Het gevaarlijkste is hierbij het knagen aan elektriciteit kabels, dit kan de kans op een bedrijfsbrand flink vergroten.

Zelf ongedierte voorkomen

De beste manier om ongedierte tegen te gaan is door op een juiste en adequate manier te voorkomen dat ongedierte voor problemen kan zorgen binnen uw bedrijf. Via het uitvoeren van preventieve maatregelen kunnen bovenstaande ongedierte problemen zoveel mogelijk voorkomen worden. Denk bijvoorbeeld aan een goede hygiëne te allen tijde. Herken tevens een aankomende ongedierteplaag en onderschat van één dan wel enkele insecten of knaagdieren niet.

Bij grootschalige of hardnekkige overlast door ongedierte kunnen wij als ongediertebestrijding bedrijf u snel en effectief van de problemen afhelpen. Zakelijke ongediertebestrijding zal uitkomst bieden. Dit kan ook gedaan worden via een ongedierte contract. Heeft u binnen uw bedrijf te maken met ongedierte? Twijfel dan niet en schakel De vakman in.

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging