0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Zakelijke ongediertebestrijding

Heeft u te maken met ongedierte in uw bedrijf? Dat is erg vervelend want ongedierte gaat ten koste van de bedrijfshygiëne en tevens is het geen prettige omgeving voor uw werknemers. Ongedierte kan schade toebrengen aan omgeving, klanten, medewerkers en uzelf. Daarnaast kan ongedierte ook veel schade aanbrengen in en rondom uw bedrijf. Hierbij kunt denken aan elektriciteitskabels waar knaagdieren aan geknaagd hebben, dit verhoogt het risico op een brand aanzienlijk. Ook insecten kunnen een negatieve invloed hebben op bijvoorbeeld de voorraden, houtconstructie en isolatie. Wij richten ons naast particuliere ongediertebestrijding op zakelijke ongediertebestrijding.

Onderhoudsplan ongediertebestrijding

Wij hebben verschillende pakketten waarbij we de ongediertebestrijding- en preventie volledig voor u uit handen nemen. Zo doen wij waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op via 0800 255 3733 of vul ons contactformulier in.

 

Voorkomende ongedierteplagen in bedrijven

Een probleem van ongedierte in of rondom uw bedrijf is dat dit niet altijd direct zichtbaar wordt. Welke voorbeelden van ongedierte kennen we?

  • Hierbij kunt u denken aan kevers, mieren en spinnen. Het probleem van deze insecten is dat ze vaak in ruimtes kruipen die zeer moeilijk bereikbaar zijn. De grootste boosdoener onder kruipende insecten is de kakkerlak. Vaak zijn deze te vinden onder het aanrecht. Dit kan opgelost worden door het uitvoeren een goede bestrijding in de keuken.
  • Het probleem van vliegende insecten is dat deze insecten vaak nestelen, denk hierbij bijvoorbeeld aan wespennesten. Dit kan hardnekkig zijn om op te lossen.
  • Muizen, ratten en mollen zijn onder andere knaagdieren. Dit type ongedierte begint aan van alles te knagen, dit is iets wat u absoluut wilt voorkomen. Het gevaarlijkste is hierbij het knagen aan elektriciteit kabels, dit kan de kans op een bedrijfsbrand flink vergroten.

Zelf ongedierte voorkomen

De beste manier om ongedierte tegen te gaan is door op een juiste en adequate manier te voorkomen dat ongedierte voor problemen kan zorgen binnen uw bedrijf. Via het uitvoeren van preventieve maatregelen kunnen bovenstaande ongedierte problemen zoveel mogelijk voorkomen worden. Denk bijvoorbeeld aan een goede hygiëne te allen tijde. Herken tevens een aankomende ongedierteplaag en onderschat van één dan wel enkele insecten of knaagdieren niet.

Bij grootschalige of hardnekkige overlast door ongedierte kunnen wij als ongediertebestrijding bedrijf u snel en effectief van de problemen afhelpen. Zakelijke ongediertebestrijding zal uitkomst bieden. Dit kan ook gedaan worden via een ongedierte contract. Heeft u binnen uw bedrijf te maken met ongedierte? Twijfel dan niet en schakel de door ons aangedragen professional in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606