076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Tips

Ratten vangen

9 Oct 2019

In het najaar verdwijnt niet al het ongedierte. Ratten blijven bijvoorbeeld het hele jaar door actief. Wilt u hulp bij ratten vangen? Lees hieronder ons stappenplan en onze tips of schakel meteen onze ongediertebestrijder in voor professionele rattenbestrijding. Wij hebben veel ervaring met ratten vangen in Breda en omgeving en weten de beste methodes. Wij..
Lees meer »

5 tips bij overlast van wespen

27 Aug 2019

In het hele land is een wespenplaag gaande. In sommige plaatsen zijn al hele zwermen gespot. Bent u helemaal klaar met de wespen in uw tuin? Met deze tips kunt u de overlast van wespen behoorlijk inperken: Overlast van wespen in Breda? Heeft u overlast van wespen in Breda? Door de lange zomer van vorig..
Lees meer »

Wesp, bij of hommel

27 Jun 2019

Voor veel mensen is het onduidelijk wat nu precies het verschil is tussen wespen, bijen en hommels. Zeker wanneer ze snel voorbij vliegen is het lastig om te zien met welk beestje u te maken heeft: Toch is het belangrijk om deze insecten van elkaar te kunnen onderscheiden, vooral wanneer u overlast ervaart. Voor het..
Lees meer »

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging