0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Kakkerlakken bestrijden in Breda

Twee lange voelsprieten, plat, ovaal en met zes poten: een kakkerlak is niet moeilijk te herkennen. Deze beestjes planten zich snel voort, en kunnen u veel schade aan uw eigendommen bezorgen. Kakkerlakken bestrijden kan heel lastig zijn. Lukt het niet om van deze insecten af te komen? Dan is het tijd om een professional in te schakelen. In de regio Breda zijn wij u met plezier van dienst. Voor snelle service en vakkundige oplossingen bent u bij onze vakmannen aan het juiste adres!

Voorkom een kakkerlakkenplaag

Het liefst wilt u kakkerlakken in huis natuurlijk voorkomen. Er zijn diverse maatregelen die u hiervoor kunt nemen. Vooral in de keuken is het verstandig om actie te ondernemen, omdat u deze insecten met name in dit vertrek aantreft. Kakkerlakken komen namelijk af op vuil, voedsel en vet. In de keuken is dit alles vaak aanwezig! Wat kunt u doen om een kakkerlakkenplaag te voorkomen?

  • Zorg ervoor dat u etensresten goed afdekt of in een afsluitbare trommel bewaart.
  • Houd uw fornuis en aanrecht goed schoon.
  • Laat geen vochtige doekjes rondslingeren; hier komen kakkerlakken op af.
  • Lucht uw woning regelmatig. Dit ongedierte houdt namelijk niet van tocht.

Weg met de kakkerlakken

Heeft u al te maken met kakkerlakken in huis? In doe-het-zelfwinkels treft u een ruim assortiment van bestrijdingsmiddelen aan. Helaas is dit ongedierte resistent voor veel gifsoorten. Als u nog steeds met kakkerlakken kampt, kunt u in Breda of omgeving een van onze specialisten inschakelen. Wij beschikken over nog veel meer oplossingen. We lossen de overlast graag voor u op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606