076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Wespen bestrijden in Breda

Kunt u niet rustig in uw tuin zitten, zonder dat u wordt belaagd door wespen? Of zijn uw kinderen bang van deze agressieve beestjes in hun buurt? Deze insecten kunnen voor behoorlijk wat overlast zorgen. Niet in het minst doordat ze zo snel steken. Zoekt u een oplossing voor de overlast van deze diertjes? In Breda en omstreken kunt u vertrouwen op onze snelle service. Onze vakmannen hebben al veel mensen bevrijd van een vervelende wespenplaag. Ook voor u staan wij klaar!

Hoe ontstaat een wespennest?

Een wespennest wordt door de werkers van een wespenkolonie gemaakt. Deze heeft instinctieve impulsen om hout en andere vezels fijn te kauwen en deze tot de bekende nesten te formeren. De reden dat een nest wordt gemaakt is om de wespenkoningin een veilige plek te geven voor het leggen van eitjes. Zo is het mogelijk dat een wespenkolonie zich uitbreidt met tientallen of zelfs honderden wespen per dag. Aan het einde van zomer worden door de kolonie mannetjes en nieuwe koninginnen geproduceerd. Bij het aanbreken van koudere periodes sterven de mannetjes en de oude koningin, terwijl de nieuwe koninginnen een veilige plek proberen te vinden om te overwinteren.

Wespennest verwijderen

Ziet u een wespennest in uw tuin of schuur? Ga dan voorzichtig te werk, en ga zeker niet meteen aan de slag om het te verwijderen! Wij adviseren u om zelf alleen nesten weg te halen die niet groter zijn dan een tennisbal en/of niet meer door wespen worden bewoond. Dit kunt u controleren door in de gaten te houden of u er insecten ziet rondvliegen. Ziet u niets, ook niet als u op een afstandje trillingen veroorzaakt? Dan kunt u het wespennest waarschijnlijk veilig verwijderen. Weet u het niet zeker, of ziet u zeker nog activiteit? Neem dan een professional in de arm. Een nest weghalen kan gevaarlijk zijn. Onze specialisten gaan veilig en verantwoord te werk, en zorgen voor een vlugge oplossing van de wespenplaag. In de regio Breda kunt u voor wespen bestrijden op ons rekenen!

Wespen bestrijden: hoe gaan wij te werk?

Wij beginnen met het controleren van de aanvliegroute. Meestal is een wespennest niet meteen zichtbaar, bijvoorbeeld wanneer het nest zich in een spouwmuur bevindt. We observeren wat het gedrag is van de wespen en waar ze zich verzamelen. Op die manier achterhalen we de locatie van het wespennest. Vervolgens zal onze bestrijder met speciale kledij het wespennest benaderen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u meteen onze hulp inroepen voor wespen bestrijden? In beide gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op onze website in, of bel ons op het telefoonnummer 076 - 808 02 19. In Breda en omgeving staan onze ongediertebestrijders voor u klaar!

✔ Geen voorrijkosten
✔ Laagste prijs garantie
✔ All-in tarieven vanaf € 65,-

Twijfelt u of de overlast die u ervaart, wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging