076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Mieren verdelgen in Breda

Mieren komen zelden alleen en kunnen zelfs een ware plaag vormen in of buiten uw woning. Zeker wanneer u te maken krijgt met een mierennest in de directe omgeving van uw woning, dan zult u de gevolgen snel ervaren. Het verminderde wooncomfort en het feit dat mieren overal tussendoor en in kruipen, zorgt ervoor dat veel mensen er snel vanaf willen. Het bestrijden van mieren is echter niet gemakkelijk en is iets van de lange adem, tenzij u gebruik maakt van de service van De vakman in Breda.

Over het algemeen kennen we in Nederland een tweetal mieren: De tuinmier en de faraomier. De zwarte mieren die we vaak buiten aantreffen zijn tuinmieren. Deze zwarte mier is de meest voorkomende mier in ons land. Een andere mier die we vooral vaak binnen tegenkomen is de faraomier. Faraomieren komen uit een warme omgeving en overleven in Nederland alleen op warme plekken; binnenshuis. Deze mieren treft u voornamelijk op plekken waar etensresten open en bloot liggen zoals de keuken.

Wat doet u zelf tegen mieren?

Mieren lijken vanuit het niets op te doemen. Vaak zijn hun nesten te vinden tussen tegels, in hoekjes of onder rottend materiaal. Een mierennest of mierenplaag ontstaat dankzij de spoedige voortplanting van de mier. De volgende middelen zijn verkrijgbaar ter bestrijding van mieren:

  • mierenpoeder
  • mierenlokdoosjes
  • mierenspray
  • Pestbye (voor binnen en buiten)

Helaas zijn bovengenoemde maatregelen vaak onvoldoende als we kijken naar de lange termijn. Mieren zijn dermate slim dat groepen zich eenvoudig splitsen en op een andere plek verder gaan met vermenigvuldigen.

Professioneel mieren bestrijden in Breda

Bij het bestrijden van de mieren is een bestrijdingsplan erg belangrijk. Het is vereist om de situatie binnen- en buitenshuis in kaart te brengen, om zodoende te bepalen wat de meest effectieve manier van bestrijden is. Soms betekent dat simpelweg mieren verdelgen, in andere situaties kunnen we de mierennesten verplaatsen. In alle situatie streven we naar een duurzame en dus blijvende oplossing voor de overlast van mieren in huis of buiten op uw terras, zodat uw wooncomfort een directe impuls krijgt.

Direct hulp nodig bij een mierenplaag? Neem contact op met De vakman in Breda.

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging