0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Mieren verdelgen in Breda

Mieren komen zelden alleen en kunnen zelfs een ware plaag vormen in of buiten uw woning. Zeker wanneer u te maken krijgt met een mierennest in de directe omgeving van uw woning, dan zult u de gevolgen snel ervaren. Het verminderde wooncomfort en het feit dat mieren overal tussendoor en in kruipen, zorgt ervoor dat veel mensen er snel vanaf willen. Het bestrijden van mieren is echter niet gemakkelijk en is iets van de lange adem, tenzij u gebruik maakt van de service van de door ons aangedragen professional in Breda.

Over het algemeen kennen we in Nederland een tweetal mieren: De tuinmier en de faraomier. De zwarte mieren die we vaak buiten aantreffen zijn tuinmieren. Deze zwarte mier is de meest voorkomende mier in ons land. Een andere mier die we vooral vaak binnen tegenkomen is de faraomier. Faraomieren komen uit een warme omgeving en overleven in Nederland alleen op warme plekken; binnenshuis. Deze mieren treft u voornamelijk op plekken waar etensresten open en bloot liggen zoals de keuken.

Wat doet u zelf tegen mieren?

Mieren lijken vanuit het niets op te doemen. Vaak zijn hun nesten te vinden tussen tegels, in hoekjes of onder rottend materiaal. Een mierennest of mierenplaag ontstaat dankzij de spoedige voortplanting van de mier. De volgende middelen zijn verkrijgbaar ter bestrijding van mieren:

  • mierenpoeder
  • mierenlokdoosjes
  • mierenspray
  • Pestbye (voor binnen en buiten)

Helaas zijn bovengenoemde maatregelen vaak onvoldoende als we kijken naar de lange termijn. Mieren zijn dermate slim dat groepen zich eenvoudig splitsen en op een andere plek verder gaan met vermenigvuldigen.

Professioneel mieren bestrijden in Breda

Bij het bestrijden van de mieren is een bestrijdingsplan erg belangrijk. Het is vereist om de situatie binnen- en buitenshuis in kaart te brengen, om zodoende te bepalen wat de meest effectieve manier van bestrijden is. Soms betekent dat simpelweg mieren verdelgen, in andere situaties kunnen we de mierennesten verplaatsen. In alle situatie streven we naar een duurzame en dus blijvende oplossing voor de overlast van mieren in huis of buiten op uw terras, zodat uw wooncomfort een directe impuls krijgt.

Direct hulp nodig bij een mierenplaag? Neem contact op met de door ons aangedragen professional in Breda.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606