0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Vliegen bestrijden

Is het dit jaar wel erg extreem met de vliegen? Ziet u door de vele vliegjes uw fruit niet meer? Vooral in de zomermaanden kunnen muggen en vliegen voor aanzienlijke overlast zorgen. Er zijn veel mogelijke oplossingen te koop. Bieden deze geen uitkomst? Kies dan voor een professional. In de regio Breda schakelt u ons in. Voor vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u op ons rekenen.

Rioolvliegjes en rioollekkage: het verband

Ziet u rioolvliegjes in uw woning, bijvoorbeeld in uw badkamer? Dan is de kans aanwezig dat u te maken heeft met rioollekkage. Deze beestjes vindt u, zoals u door de naam al zult vermoeden, normaal gesproken in de riolering. Als deze lekt, dan kunnen de vliegen door het scheurtje het riool verlaten. Het slib dat ook uit het riool stroomt, zorgt voor een vruchtbare voedingsbodem om zich snel te kunnen voortplanten. De motmuggen, zoals deze insecten ook wel worden genoemd, verspreiden zich dan snel door uw woning. Hierbij nemen ze ook schadelijke bacteriën mee uit het riool. Een snelle oplossing is dus vereist! Dit kan lastig zijn, omdat het opsporen van het lek vaak niet eenvoudig is. Zoekt u hiervoor een expert? Onze medewerkers helpen u graag!

Schakel ons in

Vliegen en rioolvliegjes: onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de bestrijding ervan. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op deze website invullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar: op het nummer 0800 255 3733 staan wij voor u klaar. In Breda en omgeving zijn wij u met plezier van dienst!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606