076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Vliegen bestrijden

Is het dit jaar wel erg extreem met de vliegen? Ziet u door de vele vliegjes uw fruit niet meer? Vooral in de zomermaanden kunnen muggen en vliegen voor aanzienlijke overlast zorgen. Er zijn veel mogelijke oplossingen te koop. Bieden deze geen uitkomst? Kies dan voor een professional. In de regio Breda schakelt u ons in. Voor vliegen en rioolvliegjes bestrijden kunt u op ons rekenen.

Rioolvliegjes en rioollekkage: het verband

Ziet u rioolvliegjes in uw woning, bijvoorbeeld in uw badkamer? Dan is de kans aanwezig dat u te maken heeft met rioollekkage. Deze beestjes vindt u, zoals u door de naam al zult vermoeden, normaal gesproken in de riolering. Als deze lekt, dan kunnen de vliegen door het scheurtje het riool verlaten. Het slib dat ook uit het riool stroomt, zorgt voor een vruchtbare voedingsbodem om zich snel te kunnen voortplanten. De motmuggen, zoals deze insecten ook wel worden genoemd, verspreiden zich dan snel door uw woning. Hierbij nemen ze ook schadelijke bacteriën mee uit het riool. Een snelle oplossing is dus vereist! Dit kan lastig zijn, omdat het opsporen van het lek vaak niet eenvoudig is. Zoekt u hiervoor een expert? Onze medewerkers helpen u graag!

Schakel ons in

Vliegen en rioolvliegjes: onze vakmannen hebben jarenlange ervaring in de bestrijding ervan. Wilt u hier meer over weten? Of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan contact met ons op. U kunt het contactformulier op deze website invullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar: op het nummer 076 - 808 02 19 staan wij voor u klaar. In Breda en omgeving zijn wij u met plezier van dienst!

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging