076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Schimmels en huiszwam bestrijden

Ziet u grotere schimmelplekken ontstaan aan uw muur of plafond. Dat is het belangrijk om zelf verder te kijken. Schimmels en dan met name de huiszwam kunnen grote gevolgen hebben voor de constructie van uw woning, maar brengen ook gezondheidsrisico’s met zich mee.

Wat kunt u zelf doen tegen schimmels en huiszwam?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk om schimmels en huiszwam geen kans te geven. Zoals u weet zijn vochtige ruimtes en slechte ventilatie ideale omstandigheden voor de schimmels om te kunnen groeien. Wat kunt u zelf doen ter preventie van schimmels?

  • Zorg voor adequate ventilatie van vochtige ruimtes
  • Verplaats of verwijder meubelen die bijdragen een de luchtvochtigheid
  • Bescherm de houten constructie die nog niet is aangetast

Over het algemeen is er weinig te doen ter preventie van huiszwam. Het is een agressieve houtaantaster die directe actie vereist. De huiszwam is te herkennen aan een vrij groot vruchtlichaam in het centrum van 1 tot 3 centimeter, met daaromheen een grote bruine cirkel en witte omranding. Het heeft met name directe gevolgen voor houten constructies en via het hout, dat week wordt, kan het zich snel uitbreiden.

Onze plan van aanpak

Schimmels mogen zich in eerste instantie niet verder uitbreiden. Daarom onderzoeken we de volledige houten constructie van uw woning of pand. Vervolgens bestrijden we de bron van de schimmels en huiszwam, terwijl we op de getroffen plekken zorgen voor een aanzienlijk verbeterde atmosfeer, waarin schimmels geen kans hebben om te groeien.

Wilt u weten wat we in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Bel of vul ons contactformulier in. De vakman staat voor u klaar in de regio Breda.

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging