0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Schimmels en huiszwam bestrijden

Ziet u grotere schimmelplekken ontstaan aan uw muur of plafond. Dat is het belangrijk om zelf verder te kijken. Schimmels en dan met name de huiszwam kunnen grote gevolgen hebben voor de constructie van uw woning, maar brengen ook gezondheidsrisico’s met zich mee.

Wat kunt u zelf doen tegen schimmels en huiszwam?

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk om schimmels en huiszwam geen kans te geven. Zoals u weet zijn vochtige ruimtes en slechte ventilatie ideale omstandigheden voor de schimmels om te kunnen groeien. Wat kunt u zelf doen ter preventie van schimmels?

  • Zorg voor adequate ventilatie van vochtige ruimtes
  • Verplaats of verwijder meubelen die bijdragen een de luchtvochtigheid
  • Bescherm de houten constructie die nog niet is aangetast

Over het algemeen is er weinig te doen ter preventie van huiszwam. Het is een agressieve houtaantaster die directe actie vereist. De huiszwam is te herkennen aan een vrij groot vruchtlichaam in het centrum van 1 tot 3 centimeter, met daaromheen een grote bruine cirkel en witte omranding. Het heeft met name directe gevolgen voor houten constructies en via het hout, dat week wordt, kan het zich snel uitbreiden.

Onze plan van aanpak

Schimmels mogen zich in eerste instantie niet verder uitbreiden. Daarom onderzoeken we de volledige houten constructie van uw woning of pand. Vervolgens bestrijden we de bron van de schimmels en huiszwam, terwijl we op de getroffen plekken zorgen voor een aanzienlijk verbeterde atmosfeer, waarin schimmels geen kans hebben om te groeien.

Wilt u weten wat we in uw situatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! Bel of vul ons contactformulier in. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar in de regio Breda.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606