0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Overlast van bedwantsen in Breda?

kosten bedwantsen bestrijden

Wordt u ’s ochtends steeds wakker met meerdere rode, jeukende bulten vlak bij elkaar op uw huid? Heeft u echter geen muggengezoem gehoord, maar ziet u wel kleine, zwarte puntjes in uw bed? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met bedwantsen. Deze kleine insecten bevinden zich vooral in slaapkamers, waar ze hun voedsel vinden: bloed. Het bestrijden van dit ongedierte kan lastig zijn. Kunt u hierbij ondersteuning van een expert gebruiken? In de regio Breda staan onze specialisten voor u paraat.

Hoe komt u aan bedwantsen?

Vaak worden bedwantsen ergens onbewust opgepikt. De meest voorkomende verhalen gaan over hotels en hostels in het buitenland, maar ook oude banken of matrassen zijn erg gewilde plekken voor bedwantsen. Pas daarom altijd op voordat u een koffer in- of uitpakt op vakantie, want mogelijk vervoer je de bedwantsen ongewenst mee. Wilt u de kans op dit type ongedierte in jouw huis zoveel mogelijk voorkomen? Zorg er dan voor dat je het beddengoed periodiek verschoont, check je koffer en hotelkamer op vakantie én zorg voor algehele hygiëne in huis. Het zijn simpele beestjes die eigenlijk maar twee doelen in het leven hebben:

  1. Veilige omgeving met voldoende verstopplekken
  2. Voedsel in de vorm van menselijk bloed

Een veilige omgeving met voldoende verstopplekken zorgt ervoor dat deze beestjes nesten kunnen maken en zich vermenigvuldigen.

Bestrijd de bedwants in Breda

U heeft te maken met bedwantsen in uw woning? Dan zijn er diverse maatregelen die u kunt treffen. Ten eerste moet u uw beddengoed en kleding wassen op minstens 60 graden, en daarna het liefst ook in de droger doen. De insecten kunnen namelijk niet tegen deze warmte. Ze kunnen overigens ook niet tegen kou, maar het duurt aanzienlijk langer om ze met lage temperaturen te doden. Let bij het wassen wel goed op! Doordat u spullen naar de wasmachine brengt, kunt u de bedwantsen onbedoeld verspreiden over de rest van uw woning. Dat wilt u voorkomen! Zorg er verder voor, dat u uw woning uitgebreid stofzuigt en gaten en kieren dicht. De beestjes kunnen zich daar dan niet meer ophouden. Laat u bedwantsen bestrijden liever over aan een professional? Onze medewerkers helpen u met plezier!

Bedwantsen laten bestrijden door de door ons aangedragen professional

Waarom u kunt rekenen op de service van de door ons aangedragen professional:

✔ Geen voorrijkosten
✔ Laagste prijs garantie
✔ All-in tarieven

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u meteen onze hulp inroepen voor bedwantsen bestrijden? In beide gevallen kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contactformulier op onze website in, of bel ons op het telefoonnummer 0800 255 3733. In Breda en omgeving staan onze vakmannen voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606