076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Mollen en woelratten

Voor de tuinliefhebber bestaat er geen groter doemscenario dan de aanwezigheid van mollen en woelratten. Deze beesten zijn in staat om volledige gangenstelsels onder uw tuin te bouwen en hierbij grond omhoog te werken. Dit betekent anderzijds dat op meerdere plekken de grond kan verzakken en tevens worden wortels van planten en bomen aangevreten. Dit alles brengt diverse problemen met zich mee; problemen die u zoveel mogelijk wilt beperken. De vakman kan mollen en woelratten effectief bestrijden in de regio Breda.

Mollen in de tuin

Mollen werden in de tekenfilms vaak weergegeven als lieve, kleine beestjes; niks is minder waar. Deze knaagdieren leven vrijwel uitsluitend onder de grond en doen niks anders dan graven. Over het algemeen voelt de mol zich het beste in de vrije natuur, maar bij uitzondering kunnen zij ook in particuliere tuinen terecht komen. Heeft u een vermoeden van molshopen of gegraven richels aan het oppervlak van de tuin? Neem dan direct contact met ons op voor een effectieve bestrijding. Wij geven tevens advies wanneer mollen zich in de directe omgeving van uw tuin bevinden.

Woelratten bestrijden

Woelratten zijn tevens knaagdieren die zich graag onder de grond verschansen. Ze bevinden zich vooral in de directe omgeving van stilstaand of rustig, zoet water; zodoende komen de woelratten ook in de omgeving van uw vijver. De beesten doen zich in dergelijke gevallen ook tegoed aan de wortels van planten en bomen, waardoor deze niet verder groeien of zelfs dood kunnen gaan. Alle reden dus om deze woelratten met harde hand te bestrijden.

Benieuwd hoe De vakman u in de regio Breda van dienst kan zijn rondom de bestrijding van mollen en woelratten? Neem contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging