0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Mollen en woelratten

Voor de tuinliefhebber bestaat er geen groter doemscenario dan de aanwezigheid van mollen en woelratten. Deze beesten zijn in staat om volledige gangenstelsels onder uw tuin te bouwen en hierbij grond omhoog te werken. Dit betekent anderzijds dat op meerdere plekken de grond kan verzakken en tevens worden wortels van planten en bomen aangevreten. Dit alles brengt diverse problemen met zich mee; problemen die u zoveel mogelijk wilt beperken. de door ons aangedragen professional kan mollen en woelratten effectief bestrijden in de regio Breda.

Mollen in de tuin

Mollen werden in de tekenfilms vaak weergegeven als lieve, kleine beestjes; niks is minder waar. Deze knaagdieren leven vrijwel uitsluitend onder de grond en doen niks anders dan graven. Over het algemeen voelt de mol zich het beste in de vrije natuur, maar bij uitzondering kunnen zij ook in particuliere tuinen terecht komen. Heeft u een vermoeden van molshopen of gegraven richels aan het oppervlak van de tuin? Neem dan direct contact met ons op voor een effectieve bestrijding. Wij geven tevens advies wanneer mollen zich in de directe omgeving van uw tuin bevinden.

Woelratten bestrijden

Woelratten zijn tevens knaagdieren die zich graag onder de grond verschansen. Ze bevinden zich vooral in de directe omgeving van stilstaand of rustig, zoet water; zodoende komen de woelratten ook in de omgeving van uw vijver. De beesten doen zich in dergelijke gevallen ook tegoed aan de wortels van planten en bomen, waardoor deze niet verder groeien of zelfs dood kunnen gaan. Alle reden dus om deze woelratten met harde hand te bestrijden.

Benieuwd hoe de door ons aangedragen professional u in de regio Breda van dienst kan zijn rondom de bestrijding van mollen en woelratten? Neem contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606