0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Muizen en ratten bestrijden in Breda

Er zijn maar weinig mensen die blij worden van deze knaagdieren: muizen en ratten. Ze houden u ’s nachts uit uw slaap, richten schade aan uw eigendommen aan en laten u schrikken. Heeft de muizenval geen effect? Ongetwijfeld kan een professionele ongediertebestrijder u beter van dienst zijn. In de regio Breda staan onze vakmannen altijd voor u klaar.

Het verschil tussen muizen en ratten

Veel mensen kunnen deze beestjes maar lastig uit elkaar houden. Toch is het vaak relatief eenvoudig om uit te vinden of u te maken heeft met een ratten- of muizenplaag. Ratten zijn een stuk groter dan muizen. Daarnaast zijn de kop en poten van een muis naar verhouding veel kleiner. De oren van een rat zijn naar verhouding kleiner, en staan verder naar achteren. Ook kunt u naar de ontlasting kijken. Die van muizen heeft wel wat weg van hagelslag; die van ratten is groter en steviger. Tot slot zijn ratten intelligenter dan muizen. Het vangen van laatstgenoemde beestjes zal daarom in de regel eenvoudiger zijn. Wij helpen u met verschillende soorten muizen en ratten, behalve woelmuizen en woelratten, die bestrijden wij niet.

Ratten en muizen in huis voorkomen

Er zijn diverse maatregelen die u kunt treffen om de kans op ratten en muizen in huis te voorkomen. Misschien klinkt het u vanzelfsprekend in de oren, maar een opgeruimde woning met gedichte scheuren en gaten heeft aanzienlijk minder kans op een ratten- of muizenplaag. Wilt u hier liever een professional naar laten kijken? Wij kunnen u helpen met preventieve maatregelen. We stellen dan een plan van aanpak op om deze knaagdieren buiten de deur te houden.

Heeft u reeds te kampen met een ratten- of muizenplaag? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0800 255 3733. Er komt dan zo vlug mogelijk een medewerker bij u in Breda of omgeving langs. De overlast van muizen en ratten is dan snel voorbij!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606