0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Steenmarters verjagen in Breda

Het beestje is de laatste jaren aan een regelrechte opmars bezig: de steenmarter. Steeds vaker duiken er verhalen op over deze marterachtige, die voor aanzienlijke schade aan auto’s zorgt. Maar ook in schuren en op zolders kan dit dier huishouden. Ervaart u overlast van steenmarters? In de regio Breda roept u dan onze hulp in. Als ervaren ongediertebestrijder kunnen wij u snel en zorgvuldig van dienst zijn.

Met uitsterven bedreigd

Van oudsher werd er veel op de steenmarter gejaagd. De pels van dit beestje was namelijk zeer gewild. Doordat er zo veel jacht plaatsvond, werden de steenmarters met uitsterven bedreigd. Daarom is het dier sinds decennia beschermd. Het vangen of doden is sindsdien verboden. Deze maatregel bleek effectief: het aantal steenmarters is weer toegenomen. In zo’n sterke mate zelfs, dat de laatste jaren steeds overlast wordt gemeld. Is er dan niets dat hiertegen kan worden gedaan?

Maak gebruik van onze service

Gelukkig is er een andere mogelijkheid: de steenmarter verjagen. Op deze manier bent u van de problemen af, terwijl u het beestje niet vangt of doodt. Onze professionals hebben hier veel ervaring mee. Ze hebben al veel auto’s ontdaan van steenmarteroverlast, en steenmarters van zolders en uit schuren gehaald. Wilt u ook gebruikmaken van deze service? Neem dan gerust contact op. In Breda en omgeving staan wij voor u klaar!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606