0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Breda?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Breda

Motten bestrijden

Motten treft u mogelijk aan in uw woning. Dit karakteristieke beestje kan op zichzelf geen kwaad, maar de larven die het legt zorgen wel degelijk voor overlast. De eitjes van de mot zijn met het blote oog vrijwel niet te zien en zo kunnen larven zich vaak vrij bewegen in gestoffeerde onderdelen van uw woning zoals stoelen, banken of het tapijt. Ook zijn de larven gek op voedingsmiddelen zoals noten, meel, bloem en (rottend) fruit. Ondanks dat pakken soms goed worden afgesloten, kan het alsnog voorkomen dat u larven tegenkomt in uw voedingsmiddelen. Zelf bestrijden is lastig, maar in de regio Breda staan wij graag voor u klaar!

Onze aanpak

Een mottenplaag kan al snel ontstaan wanneer u de eerste motten in uw woning niet serieus neemt. De motten planten zich snel voort en met name de larven zorgen voor problemen. Daarom is het bij de bestrijding van motten belangrijk om niet alleen de uitgegroeide variant te bestrijden, maar ook de eitjes en larven. Hiervoor gebruiken wij speciale technieken die ervoor zorgen dat uw woning volledig motten-vrij kan worden gemaakt. Ter preventie van motten geven wij tips over wat u zelf kunt doen!

Meer weten over hoe wij motten bestrijden in de praktijk of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen. Wij zijn uw motten bestrijdingsspecialist in Breda.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Breda en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Breda bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606