076 - 808 02 19

Ongediertebestrijder nodig in Breda?

Motten bestrijden

Motten treft u mogelijk aan in uw woning. Dit karakteristieke beestje kan op zichzelf geen kwaad, maar de larven die het legt zorgen wel degelijk voor overlast. De eitjes van de mot zijn met het blote oog vrijwel niet te zien en zo kunnen larven zich vaak vrij bewegen in gestoffeerde onderdelen van uw woning zoals stoelen, banken of het tapijt. Ook zijn de larven gek op voedingsmiddelen zoals noten, meel, bloem en (rottend) fruit. Ondanks dat pakken soms goed worden afgesloten, kan het alsnog voorkomen dat u larven tegenkomt in uw voedingsmiddelen. Zelf bestrijden is lastig, maar in de regio Breda staan wij graag voor u klaar!

Onze aanpak

Een mottenplaag kan al snel ontstaan wanneer u de eerste motten in uw woning niet serieus neemt. De motten planten zich snel voort en met name de larven zorgen voor problemen. Daarom is het bij de bestrijding van motten belangrijk om niet alleen de uitgegroeide variant te bestrijden, maar ook de eitjes en larven. Hiervoor gebruiken wij speciale technieken die ervoor zorgen dat uw woning volledig motten-vrij kan worden gemaakt. Ter preventie van motten geven wij tips over wat u zelf kunt doen!

Meer weten over hoe wij motten bestrijden in de praktijk of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen. Wij zijn uw motten bestrijdingsspecialist in Breda.

Waarom kiest u voor ons?

  • Binnen 24 uur geholpen
  • Ook voor zakelijke ongediertebestrijding
  • En ook voor preventieve maatregelen

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

Wespen bestrijden
Muizen bestrijden
Ratten bestrijden
Bedwantsen bestrijden
Kakkerlakken bestrijden
Houtworm en boktor bestrijden
Mieren bestrijden
Vliegen bestrijden

Werkgebied

Bergen op Zoom, Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Den Bosch, Roosendaal en Rosmalen.

Hoofdvestiging